Reviews

Hoe anderen mij omschrijven kan jou misschien helpen om te weten of ik een hulpverlener ben die bij jou past. 


“Iemand die betrokken is en meekijkt, je rijkelijk wil zegenen, iemand die enthousiast is over God en wat hij kan doen, zonder daarin te forceren of opdringerig over te komen”


“De gesprekken met Janneke heb ik als zeer fijn ervaren. Ze luistert naar je verhaal, stelt goede vragen die je aan het denken zet. Ze blijft objectief en vertelt je eerlijk als je iets anders moet doen. Vooral alles in het gebed bij God brengen vond ik ook heel fijn. Ik heb echt de kracht van gebed ervaren. Ik keek uit naar de gesprekken met haar”


“Je welkom weten en voelen met alles wat er in het leven is, maar ook tegelijkertijd via de gesprekken bij de pijn komen. Wat mooi om het dan niet alleen te hoeven dragen, er is iemand die luistert. En vooral leren en ervaren dat de Here God er ook bij is”


“Omdat ik eerder bij Janneke geweest ben, kent zij mijn verhaal. Daarom ga ik af en toe weer naar haar als ik even iets met haar wil doorspreken. Zij helpt mij dan om alles weer in perspectief te zetten, zodat ik weet hoe ik verder kan”


“Janneke is een vriendelijke vrouw die je gelijk op je gemak stelt. Deze houding heeft mij geholpen om dingen te delen die ik niet aan een ander heb verteld. Niks is gek of apart of wat dan ook”

De hulpverlening is echt gericht op het herstel van degene die hulp vraagt. Janneke heeft dit laten zien door te zoeken naar de goede vorm van verwerking voor mij. Een gesprek was niet altijd passend, soms gingen we ook creatief aan de slag op allerlei manieren.

Wat het voor mij ook veilig maakte is de manier waarop Janneke zich laat leiden door God. Daardoor kon er per sessie aan de orde komen wat op dat moment van toepassing was.”


“Je vindt bij Janneke échte aandacht, warmte, rust én de kracht van het gebed.
Op de cursus die Janneke en Leo geven, heb ik o.a. meer geleerd over de kracht
van het gebed. Deze cursus is leerzaam en zou ik je ook aanraden”


“In vertrouwen samen te spreken te delen en te leren. Het is een meerwaarde om samen te bidden, verdriet en pijn bij God te brengen” 


“De oprechtheid, écht luisteren, alles mag er zijn, daardoor heb ik nieuw leven ontvangen en ben ik bevrijd van een last. De connectie met God was inspirerend”


“Een luisterend oor, met warmte. En boven alles betrek je God erbij. Dat vond ik heel fijn. Je koppelt terug in het gesprek op het vorige gesprek en brengt duidelijkheid”


“Voor mij was deze vorm van hulpverlening nieuw, het gebed was zeker een plus. Er was ruimte en rust om mijn verhaal te doen. Door de vragen die gesteld werden en verbanden die daardoor aan het licht kwamen, samen met de praktische opdrachten, kon ik weer verder” 


“Janneke liet me echt zelf nadenken en wist me met haar vragen iedere keer weer nieuwe impulsen te geven en te activeren om dingen (anders) aan te pakken. Ik heb veel aan haar gesprekken gehad en ben heel dankbaar dat onze paden zich gekruist hebben!”


” Ik  kreeg alle ruimte om mijn verhaal te doen. Direct vanaf het openingsgebed heerst er het hele gesprek een rust en vrede en tijdens het bidden werd ik iedere keer zo rustig!”


“Janneke is iemand die de mens terug bij de Bron brengt, je bij hand neemt en vertrouwen geeft.”


“Fijne gesprekken, veel ruimte en begrip. Door het in gebed bij God te brengen heeft dit pastoraat voor mij vooral meer waarde gekregen dan dat ik aanvankelijk verwacht had.”


“Janneke heeft een luisterend oor, voor ons, maar zeker ook voor Gods stem! Door gebed en praten, samen Gods weg zoeken in de stormen van het leven, hoe mooi is dat? Ik heb me op mijn gemak gevoelt”


“Wat mij bij Janneke vooral aanspreekt is het respect waarop ze met mij omgaat. Ze gaat niet over je grenzen heen en staat open voor feedback. Daarom voel ik mij veilig en durf ik te komen met dat wat mij belemmerd” 


“Luisterend oor, oprechte interesse, betrouwbaar, goede feedback, gebed!, tips”


De hulpverlening bij Janneke heb ik ervaren als warm en genadig. Janneke oordeelt niet over de zaken die haar verteld worden en is heel geduldig. Wat ik als heel prettig heb ervaren is dat we echt samen de antwoorden/oplossingen bij God zoeken en het van Hem verwachten. Dit bracht troost en emotionele genezing”


“Door de gesprekken met Janneke kom je bij wat er nu écht in je leeft. Het resultaat is dat ik beter in mijn vel zit en zekerder ben van mijzelf”


“Ik heb Janneke als een heel betrokken persoon ervaren, die vanuit liefde een ander wil helpen. Zij heeft veel geduld en kan goed luisteren. Ook vond ik het fijn dat mij de ruimte gaf voor mijn inzichten qua geloof en dat zij mij niet haar visie opdrong”


‘”Een oase van rust en vriendelijkheid. Fijne gesprekken onder leiding van de Heilige Geest die je het mogelijk maken om jezelf weer te herpakken en samen met God verder op weg te gaan”


“Het was fijn dat er zoveel inspiratie en advies gehaald werd uit de Bijbel en het geloof. Ik voelde me gehoord, maar het was ook goed om geprikkeld en gestimuleerd te worden.”