Reviews

Hoe anderen mij omschrijven kan jou misschien helpen om te weten of ik een hulpverlener ben die bij jou past. 


“Janneke is iemand die de mens terug bij de Bron brengt, je bij hand neemt en vertrouwen geeft.”


“Janneke heeft een liefdevolle benadering en geeft je goede bruikbare adviezen”


“Fijne gesprekken, veel ruimte en begrip. Door het in gebed bij God te brengen heeft dit pastoraat voor mij vooral meer waarde gekregen dan dat ik aanvankelijk verwacht had. 


“Janneke heeft een luisterend oor, voor ons, maar zeker ook voor Gods stem! Door gebed en praten, samen Gods weg zoeken in de stormen van het leven, hoe mooi is dat? Ik heb me op mijn gemak gevoelt”


“Ik omschrijf Janneke aan anderen soms als een tweede moeder waar je je verhaal aan kwijt kunt en je tips geeft” 


“Janneke heeft een luisterend oor voor mij, ze neemt mij serieus. Zij geeft ook goede adviezen, waar ik wat mee kan. Janneke is een aardige, lieve vrouw.”


“Wat mij bij Janneke vooral aanspreekt is het respect waarop ze met mij omgaat. Ze gaat niet over je grenzen heen en staat open voor feedback. Daarom voel ik mij veilig en durf ik te komen met dat wat mij belemmerd” 


“Luisterend oor, oprechte interesse, betrouwbaar, goede feedback, gebed!, tips”


“De hulpverlening bij Janneke heb ik ervaren als warm en genadig. Janneke oordeelt niet over de zaken die haar verteld worden en is heel geduldig. Wat ik als heel prettig heb ervaren is dat we echt samen de antwoorden/oplossingen bij God zoeken en het van Hem verwachten. Dit bracht troost en emotionele genezing”


“Door de gesprekken met Janneke kom je bij wat er nu écht in je leeft. Het resultaat is dat ik beter in mijn vel zit en zekerder ben van mijzelf”


“Ik heb Janneke als een heel betrokken persoon ervaren, die vanuit liefde een ander wil helpen. Zij heeft veel geduld en kan goed luisteren. Ook vond ik het fijn dat mij de ruimte gaf voor mijn inzichten qua geloof en dat zij mij niet haar visie opdrong”


Een oase van rust en vriendelijkheid. Fijne gesprekken onder leiding van de Heilige Geest die je het mogelijk maken om jezelf weer te herpakken en samen met God verder op weg te gaan”


“Het was fijn dat er zoveel inspiratie en advies gehaald werd uit de Bijbel en het geloof. Ik voelde me gehoord, maar het was ook goed om geprikkeld en gestimuleerd te worden.”


“De hulpverlening bestaat uit gesprek  en gebed/zegen. Je kunt goed terecht met de dingen die in je leven spelen en ook hoe je daar vanuit het geloof tegenaan kijkt/zou kunnen kijken”


Janneke heeft veel geestelijke kennis. Je wordt geholpen om ook verder te kijken, naar wat je anders kan doen. Ik voelde me begrepen.”


“Ik heb je hulp ervaren hebt als: liefdevol en respectvol. Ook het geloofsaspect en het gebed was heel waardevol”