Reviews

Ik vraag mijn cliënten na afloop van de counseling een evaluatie in te vullen. Ik vraag hen dan hoe zij mij en mijn werkwijze zouden omschrijven aan anderen. 


Door de gesprekken met Janneke kom je bij wat er nu écht in je leeft. Het resultaat is dat ik beter in mijn vel zit en zekerder ben van mijzelf.


Ik omschrijf Janneke als een tweede moeder waar je je verhaal aan kwijt kunt en je tips geeft’ 


Een oase van rust en vriendelijkheid. Fijne gesprekken onder leiding van de Heilige Geest die je het mogelijk maken om jezelf weer te herpakken en samen met God verder op weg te gaan. 


“Het was fijn dat er zoveel inspiratie en advies gehaald werd uit de Bijbel en het geloof. Ik voelde me gehoord, maar het was ook goed om geprikkeld en gestimuleerd te worden.”


“De hulpverlening bestaat uit gesprek  en gebed/zegen. Je kunt goed terecht met de dingen die in je leven spelen en ook hoe je daar vanuit het geloof tegenaan kijkt/zou kunnen kijken.”


Janneke heeft veel geestelijke kennis. Je wordt geholpen om ook verder te kijken, naar wat je anders kan doen. Ik voelde me begrepen.”


“Ik heb je hulp ervaren hebt als: liefdevol en respectvol. Ook het geloofsaspect en het gebed was heel waardevol”.


“Ik heb jou als een heel betrokken persoon ervaren, die vanuit liefde een ander wil helpen. Je hebt veel geduld en kan goed luisteren. Ook vind ik het fijn dat je de ander de ruimte geeft voor zijn of haar ideeën qua geloof en dat je niet jou visie opdringt.”